Conferinţa de la Braşov a părintelui Sava Lavriotul – mărturisirea care-ţi poate schimba viaţa!

Conferinţa de la Braşov este, fără nici o îndoială, mărturisirea părintelui Sava Lavriotul care lămureşte cu claritate patristică situaţia Bisericii de după aşa numitul sinod din Creta, cu exemple concrete, practice de atitudine ortodoxă pentru preoţi, monahi şi mireni. N-am spus şi pentru arhierei, pentru că aceştia ,,au luat act cu apreciere” de cele hotarâte la Creta în sinodul BOR din 29 octombrie, fără să manifeste părere de rău pentru trădarea ortodoxiei şi fără să dialogheze cu pleroma Bisericii tulburată şi, pe bună dreptate neliniştită din cauza evenimentelor apostate din ultima vreme. Asta nu înseamnă că întrerupem rugăciunea pentru aceşti nefericiţi arhierei. Noi, ortodocşii mărturisitori, le dorim pocăinţă sinceră, luminare şi mărturisire publică a adevărului lui Hristos. Nu întrerupem rugăciunea, ci întrerupem pomenirea acestora la slujbele bisericeşti! Şi asta pentru că şi-au exprimat punctul de vedere şi au mărturisit, indirect, că iubesc mai mult întunericul decât lumina!

Este singura modalitate, deocamdată, de a lua o atitudine ortodoxă, sprijinită pe canoanele Bisericii şi învăţăturile Sfinţilor Părinţi pentru ca molima ereziei ecumenismului să nu ajungă la mlădiţele sănătoase ale Trupului lui Hristos.

Conferinţa de la Braşov, este conferinţa pe care nu trebuie să o piardă nimeni! Este conferinţa care-ţi poate schimba viaţa!

Reclame

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

2 gânduri despre „Conferinţa de la Braşov a părintelui Sava Lavriotul – mărturisirea care-ţi poate schimba viaţa!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s