Să-l ajutăm pe Florin Barbu, aflat în greva foamei, fără putere și deznădăjduit, cu rugăciunea pentru copiii săi Andy și Diana „răpiți legal” de un cuplu de homosexuali!

Cu multă durere în suflet și solidari la suferința lui Florin Barbu, recomandăm fraților și surorilor ortodocși ai Bisericii lui Hristos, să participe la un program de rugăciune care să cuprindă Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sf. M. Mc. Mina. Ne rugăm pentru Florin și copiii săi, Andy și Diana! Dumnezeu să-i miluiască cu Harul Său!

Reclame

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

4 gânduri despre „Să-l ajutăm pe Florin Barbu, aflat în greva foamei, fără putere și deznădăjduit, cu rugăciunea pentru copiii săi Andy și Diana „răpiți legal” de un cuplu de homosexuali!”

 1. Sfinte Apostole Iuda Tadeu, ocrotitorul celor deznadajduiti, priveste priveste si spre necazul ce s-a abatut asupra fratelui nostru Florin si a copiilor lui, Andy şi Diana! Tu, care stii şi poti să lupti pentru cauze ce par a fi pierdute, mijloceste ajutor pentru ei cum ştii si cum poti.

  Iti multumim, Doamne, Dumnezeul nostru,
  Vesnicule Împărat,
  Milostiv şi îndurat,
  Ajutorul nevoaşilor!

  Apărătoare Doamnă, pentru biruinţă multumiri, izbăvindu-ne din nevoi aducem ţie, Născătoare de Dumnezeu, noi robii tăi. Ci ca ceea ce ai stăpânire nebiruită, izbăveşte-ne pe noi din toate nevoile, ca să strigăm ţie: Bucură-te, Mireasă, pururea Fecioară!

  Apreciază

  1. M-am rugat si eu.
   In plus, am citit in aceste zile ca mama parintelui Iustin Parvu, pe cand se afla in inchisoare, i-a facut slujbe pentru adormiti, nestiind daca traieste sau nu. Iar parintele marturisea ca se simtea foarte bine.

   Iar azi am primit pe mail urmatoarele:

   ” Sodomizand copiii, torturandu-i si bandu-le sangele cu adrenalina, ei isi imbogatesc propriul sange ” spune David Steele. Intrebarea mea: cu ce si-l „imbogatesc” ? Cu energie demonica ? Iata oamenii – diavoli ! Iata oamenii mai rai si mai perversi decit dracii: MASONII !

   Freemason’s Third Eye, is Sodomy, ft, Robert David Steele on Infowars | Conspiracy Theories

   Cred ca fratele Florin Barbu ar trebui sa le faca deja copiilor pomenile si slujbele necesare pentru cei adormiti. Indiferent daca traiesc sau nu, slujbele pentru cei adormiti ii vor ajuta mai mult decat greva foamei. In plus, fratele Florin isi va recapata macar o parte din linistea sufleteasca. Daca moare in deznadejde, isi risca si mantuirea.

   Sa fim realisti. Exista ritualuri masonice in care sunt folositi copiii. Copiii rapiti si sodomizati nu cred se mai intalnesc in aceasta viata cu parintii lor. Dar Dumnezeu poate sa faca ceea ce le este de folos pentru mantuire acestor copii. Propun sa ii pomenim si la parastase.

   Apreciază

   1. Dumnezeu cu mila Lui! Ii pomenim la vii cu buna nadejde! Greva foamei e un protest lumesc care poate fi convertit in protest duhovnicesc prin post si rugaciune!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s