MITROPOLIA MOLDOVEI ȘI BUCOVINEI îl pedepsește pe preotul Andrei Savin, de la parohia Baratca, jud. Neamț, pentru că a întrerupt pomenirea ierarhului său

savin andrei.jpgFuncționarii MMB au descins aseară la parohia Baratca, din județul Neamț, pentru a-l determina pe preotul paroh sa reia pomenirea ierarhului părtaș la erezie. Părintele Andrei Savin, fiul părintelui Vasile Savin de la Dochia., a întrerupt pomenirea ierarhului cu câteva săptămâni în urmă și se pregătea să își facă mărturisirea publică. Ne întrebăm: DACĂ PREOȚII MOLDOVENI VOR CONTINUA SĂ SE ÎNGRĂDEASCĂ DE EREZIA ECUMENISTĂ, ARE MMB VREUN PLAN DE A-I SUPRIMA PE TOȚI? NU AR FI MAI CREȘTINEȘTE CA IERARHUL SĂ SE DEZICĂ DE SINODUL ERETIC DECÂT SĂ DESTRUCTUREZE PAROHIE DUPĂ PAROHIE?

 

Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/07/01/mmb-il-pedepseste-pe-preotul-pomenitor-andrei-savin-de-la-parohia-baratca-jud-neamt/

Reclame

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

4 gânduri despre „MITROPOLIA MOLDOVEI ȘI BUCOVINEI îl pedepsește pe preotul Andrei Savin, de la parohia Baratca, jud. Neamț, pentru că a întrerupt pomenirea ierarhului său”

 1. Pentru a face astfel de lucruri cu sânge rece, e necesara o…agenda! O agenda în care sunt precizați toți pașii ce trebuie urmați cu orice preț, în ,,lumina” invataturii masonice. Crestinii simt mirosul urat al trădării și iau atitudine.

  MMB își apără agenda, iar creștinii își apără credința. MMB profita de episcopocentrismul legiferat la Creta pentru a-și impune ideile prin forța, după model catolic. MMB are o atitudine eretica fata de preoții ortodocsi. Păcat! Mare păcat!

  Suntem încercați ca argintul. Dar este rău să ne fie pusa la incercare credinta, nadejdea si iubirea fata de Dumnezeu? Scrie undeva ca nimic necurat nu va intra în Împărăția Cerurilor. Care patron risca sa angajeze pe cineva fără o cercetare a CV-ului ori fără o testare prealabila? Cum ne verifica Dumnezeu devotamentul fata de El?

  Sa-I mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste vremuri de incercare a credintei noastre și sa ne rugam sa putem trece cu bine ,,testele” pe care ni le îngăduie. Pseudosinodul are ca obiectiv formarea unor pseudocrestini. Cine nu are chef sa fie un pseudocrestin ia atitudine fata de erezie si fata de păcat, indiferent dacă e mirean, calugar, preot sau ierarrh

  Necuratul da război nevoitorilor pe mai multe planuri. Pe unii ne trântește la pământ prin erezie, pe altii – prin mândrie, pe alții – prin patimi ori prin pacate. Când sa ne bucuram ca am obținut o victorie pe un plan, apare o ispită pe un alt plan. Uf! Greu e urcușul spre mântuire! Doamne, Iisuse Hristoase, ai mila de noi!

  .

  Apreciază

 2. Vrednic este Parintele Andrei Savin!
  In vremurile actuale,cand”cancerul ecumenist roade astăzi tot mai mult din rămăşiţele mădularelor celor glăsuitoare ale Bisericilor Ortodoxe,”orice glas care se ridica avand in mana bisturiul si fiind incins cu sabia Duhului Sfant,trebuie să fie unul al Ortodoxiei autentice, adică patristice.
  Ii dorim Parintelui Andrei,multa putere de la Domnul Ingerilor,intelepciune,tarie in lupta duhovniceasca in care s-a angajat,iar Harul nesfarsit al Mangaietorului sa-l umbreasca mereu,alaturi de toti cei pe care ii conduce pe drumul mantuirii.
  „Fie ca Dumnezeu să îşi tină ziloţii pe cărarea împărătească a Adevăratei Ortodoxii, credincioşi Lui fiind şi Sfintei Lui Biserici, până la sfârşitul veacului!”
  [Ieromonah Serafim Rose The Orthodox Word, № 5 (70), Sept.-Oct. 1976, pag. 143-149.]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s