M. A. I. organizează miercuri, 26 iulie a.c., ora 09.00, o ședință cu dezbatere publică cu privire la noile acte de identitate ale cetăţenilor români

images

R O M Â N I A

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Piața Revoluției nr. 1A, București, tel/fax: 021/264.86.17    email: comunicare@mai.gov.ro

                     

INVITAȚIE

din 23.07.2017

 

          În conformitate cu prevederile art.7, alin. (9) din Legea nr.52/2003 privind  transparenţa decizională în administraţia publică, republicată,Ministerul Afacerilor Interne organizează miercuri, 26 iulie a.c., ora 09.00, o ședință publică pe a cărei ordine de zi figurează dezbaterea publică aproiectului de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidenţa persoanelor și actele de identitate ale cetăţenilor români (anexăm proiectul de Lege, Expunerea de motive, împreună cu Tabelul comparativ, documente care se regăsesc și pe site-ul MAI –www.mai.gov.ro, la secțiunea Transparență decizională)

          La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentaţi ai M.A.I. și ai altor instituții implicate, cât şi reprezentanți ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect.

          În acest sens, toţi cei interesaţi pot lua parte la această activitate(estimată a avea loc pe parcursul a 2 ore), care va fi organizată la sediul Centrului Cultural al M.A.I., din Str. Mihai Vodă nr.17, Sectorul 5, București.

Întrucât participarea persoanelor interesate la dezbaterea publică se va face în limita locurilor disponibile în sala de şedinţe, vă rugăm să confirmaţi până marți, 18 iulie a.c., ora 14.00, participarea dumneavoastră, precum şi numărul de participanţi, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail:comunicare@mai.gov.ro. 

 Cu stimă,

Responsabil informare publică

Comisar șef de poliție Ileana Lupu

Sursa: https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/07/23/m-a-i-organizeaza-miercuri-26-iulie-a-c-ora-09-00-o-sedinta-publica-pe-a-carei-ordine-de-zi-figureaza-dezbaterea-publica-a-proiectului-de-lege-pentru-modificarea-si-completarea-unor-acte-normat/

Reclame

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

9 gânduri despre „M. A. I. organizează miercuri, 26 iulie a.c., ora 09.00, o ședință cu dezbatere publică cu privire la noile acte de identitate ale cetăţenilor români”

 1. Înaintaţi condiţiile voastre. În primul rând, fotografia poate fi făcută personal de către oricine. Actele pot fi şi pe suport de hârtie, fără CNP, solicitaţi refuzul de 666 – EAN-13 (IOAN 13).
  Valabile până la 25 de ani şi actul următor – fără termen de valabilitate.
  Posibilitatea de a fi angajat în câmpul muncii fără restricţii. Oportunitatea de a deschide cont bancar sararial fără CNP.
  Fără amprente, fără fotografiere obligatorie la oficiile de paşapoarte.
  Dumnezeu să Vă ajute!

  Apreciază

 2. Am sunat acum o jumătate de ora și mi s-a spus ca înscrierile s-au terminat la ora 14.00. Apoi mi s-a confirmat înscrierea.

  Apreciază

 3. Informatizarea încotro?

  Observ că se investeşte mult in informatizare. Pe de o parte mă bucur, iar pe de altă parte mă întristez. Mă bucur văzând că pot accesa cu uşurinţă internetul şi pot obţine într-o clipă diverse informaţii şi materiale video. Mă bucur pentru implicatiile tehnologice pe care le are informatica în diverse ramuri economice. Mă intristez când văd cât de puţin dezvoltată este industria românească, deşi noile cuceriri informatice ar trebui să-i sară în ajutor. Multi informaticieni pleacă din ţară, iar investiţiile noastre spre îndreaptă spre control excesiv, nu spre industrializare. Şi mă mai întristez când văd că informatizarea scapă de sub control într-un mod îngrijorător şi se întoarce împotriva omului. De aceea, cred că informatizarea poate fi benefică doar dacă e folosită cu frică de Dumnezeu.

  Nu sunt teolog, dar nu pot să nu observ că lumea se îndreaptă într-o direcţie greşită pe toate planurile: politic, economic şi spiritual. Când mă gândesc la aspectul spiritual, am în vedere ortodoxia, credinţa care le-a dat putere românilor să dăinuiască şi să umple pământul cu sfinte moaşte.

  Acum se pune problema introducerii cărţii de identitate electronice, iar fariseii, cărturarii şi arhiereii acestor timpuri îmi întind şi mie 33 de arginţi, ca şi lui Iuda, ca să-L trădez pe Hristos şi să-mi iau insemnele lui Antihrist. Ştiu că va trebui să aleg între cruce şi pâine, de aceea mă tem chiar şi pentru citatele preluate de la sfinţi, la care apelez cu nevrednicie, deoarece voi da răspuns, în caz că îl voi urma pe Iuda Iscarioteanul, neputând spune că nu am ştiut voia lui Dumnezeu. De aceea, să ne rugăm unii pentru alţii să putem înfrunta încercările ce vor urma.

  Ştiu că un bun bun creştin trebuie să facă totul spre slava lui Dumnezeu şi spre ajutorul aproapelui, pe care este dator să-l iubească la fel ca pe el însuşi.
  Într-un limbaj simplu, am fost avertizati încă de la începuturile creştinismului să nu ne însemnam cu un număr în locul numelui de botez, al cărui semn este 666. Iar nouă ni s-a impus CNP, adică un număr, pentru decodificarea căruia se foloseste o tehnologie bazată pe 666! Un număr în locul numelui de Botez! Adică exact ce ne interzice credinţa creştină!

  Cum pot eu să-i conving pe cei apropiaţi că această carte electronică de identitate este spre slava lui Dumnezeu şi spre ajutorul aproapelui? Indiferent ce zic ierarhii ecumenisti care, în urma pseudosinodului de la Creta, şi-au câştigat dreptul de a avea ultimul cuvânt în materie de credinţă, cuvintele Apocalipsei ne mustră şi ne avertizează:
  : ,,Şi ea (fiara) îi sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, şi pe cei slobozi si pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mana lor cea dreaptă sau pe frunte. Încat nimeni sa nu poată cumpăra sau vinde, decăât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socotească numarul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

  Calculatorul ne identifică după CNP, adica dupa număr, nu după nume. Aşa că numele de botez deja este doar de decor! Ce efecte are acest lucru? Să ne uitam împrejur şi să vedem cum se sălbăticesc oamenii. Să ne uitam cum oameni care se spovedesc şi se împărtăşesc îşi manifestă dispreţul faţă de cei care refuză ofertele lui Antihrist împroşcându-i cu invective. Sfinţii vorbesc despre un soi de demonizare care cuprinde lumea in aceste vremuri. De aceea, avem datoria să ne îngrădim de CNP şi de semnul fiarei ( 666)!

  Utilizarea unui număr în locul numelui de Botez constituie un mod de a-L sfida pe Dumnezeu. Dacă un împărat ori un preşedinte se supără când este sfidat, oare ce va face Împaratul Ceresc cu noi, care ne obrăznicim mai rău decât în perioada comunistă şi preluăm insemnele necuratului?

  În plus, aceste cărţi de identitate se pot pierde, deci se va gasi un motiv plauzibil sa ni se spună peste putin timp ca solutia salvatoare optimă este microcipul implantat în mana dreapta ori pe frunte! Şi acest lucru este profeţit în Apocalipsă. Însă ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul maniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeste semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

  Asa cum ne sfătuiesc Sfintii Paisie Aghioritul si Lavrentie de Cernigov, acceptarea documentelor cu microcip constituie o CADERE, din care nu ne vom putea reveni atunci cand se va pune problema primirii microcipului implantat, care este lepădare de Hristos.

  Ne îndreptăm, aşadar, spre pierderea demnităţii umane, spre sclavia lui Antihrist, în care dezavantajele informatizării excessive le vom simţi pe pielea noastră! Propun să ne recâştigăm demnitatea de oameni şi să luptăm să putem deschide chiar şi un cont bancar şi salarial fără CNP!

  Cartea electronică de identitate este un act premergator microcipului implantat în curs de perfecţionare şi poate deveni un act de vanzare-cumpărare a propriei persoane! Se spune că persoana nu poate fi urmărită şi că cipul va fi pasiv. Da, dar există dosarul electronic al pacientului şi registrul electronic al asociaţiilor de pacienţi centralizat la nivel naţional. Acestea cu ce scop s-au făcut? În era transplanturilor, acest lucru este îngrijorator! Aşadar, se impun cel puţin cinci intrebări:
  1.Cine garantează că nu există servicii speciale care permit localizarea unei persoane care nu se afla într-un spital, dar ale cărei organe sunt compatibile cu un solicitant anume? Aducerea acesteia într-o situaţie critică, astfel încât să devină donatoare de organe, e deja posibilă.
  2. Cine garantează că aceia care refuză cartea electronica de identitate vor fi tratati întotdeauna decent?
  3.Cine garantează că informaţiile despre sănătatea românilor vor rămâne în România?
  4.Cine garantează ca aceste informaţii nu se vor putea cumpăra şi vinde?
  5.Cine garantează calitatea morală a administratorilor de sistem şi cum pot fi controlaţi acestia?

  În concluzie, cartea electronică de identitate corelată cu dosarul electronic al pacientului şi cu registrul electronic al asociaţiilor de pacienţi centralizat la nivel naţional, ca efecte ale informatizării excesive, au suficiente necunoscute care să justifice temerile chiar şi ale unui ateu!
  Lucreţia Plăcintă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s