Legea VACCINĂRII OBLIGATORII e pregătită. Avem autorizație pentru PROTESTUL ANTIVACCINARE OBLIGATORIE!

Vaccinezi sau rationeziMinistrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat, în ședința de Guvern de astăzi, că Legea vaccinării va fi supusă aprobării Executivului.

„Astăzi, cu toate că unii dintre noi au auzit că nu va fi Legea vaccinării, ea va fi”, a declarat premierul Mihai Tudose, în debutul ședinței de Guvern.

„Voi supune aprobării Guvernului Legea vaccinării, care va fi trimisă în Parlament şi nu va fi adoptată ca ordonanţă de urgenţă”, a precizat Bodog.

El a adăugat că „am prezentat de-a lungul timpului şi prezint din nou avantajele pe care le aduce această lege cu privire la finanţarea şi desfăşurarea Programului Naţional de Vaccinare, în ceea ce priveşte protecţia pe care o asigurăm copiilor României, în ceea ce priveşte predictibilitatea pe care o asigurăm în ceea ce priveşte aprovizionarea cu vaccinuri şi practic responsabilizăm tot lanţul, începând cu ministrul şi până la părinte, cu privire la vaccinarea copiilor”.

„Legea va fi trimisă în Parlament şi va fi analizată, sunt sigur, cu maximă celeritate de comisiile de specialitate şi sunt convins că, în Parlament, colegii se vor mobiliza, în aşa fel încât să avem, cât mai repede, pusă în aplicare această lege”, a subliniat Bodog.

Ministrul Sănătății a anunțat că, în ultima lună, au fost vaccinați 67.000 de copii, iar rata de refuz a vaccinării a fost de 12%.

Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/08/09/legea-vaccinarii-obligatorii-e-gata-va-fi-supusa-aprobarii-guvernului-apoi-trimisa-parlament-ce-va-face-dragnea/

PROTESTUL ANTIVACCINARE OBLIGATORIE

Bucureşti, Piața Victoriei (în fața Muzeului Antipa), duminică 13 august, între orele 15:00 – 17:00.

Atenție! Protestul va fi cu o ora mai devreme decât s-a anunțat pe site-uri, bloguri sau pe facebook, din cauza faptului că va urma, în aceeaşi locație un alt protest, după ora 17:00. 

Vă așteptăm să protestăm în mod pașnic, cu bannere, steaguri, cruci, icoane și mult entuziasm!

Rugăm participanții să ia fiecare măsuri de protecție împotriva condițiilor meteo (căldura, soare sau eventual vreme ploioasă).

Citiți forma finală a proiectului Legii Vaccinării din 31 iulie (care, între timp fusese amânată – aşa cum preconizam, pentru foarte scurt timp):

http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII_-forma-finala_31.07.2017.pdf

Protestul e cu atat mai necesar cu cat Guvernul insistă pentru impunerea unei legi a vaccinării obligatorii, făcand, cel mai probabil, jocul marilor companii farmaceutice transnaționale.

Iată că deşi fusese amanată legea a fost astăzi pe masa Guvernului şi va fi trimisă în Parlament:

SURPRIZĂ în ședința de Guvern: Legea vaccinării e pe ordinea de zi și are multe modificări

Sursa: https://danielvla.wordpress.com/2017/08/09/avem-autorizatie-pentru-protestul-antivaccinare-duminica-13-august-piata-victoriei-muzeul-antipa-orele-1500-1700/

Reclame

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

5 gânduri despre „Legea VACCINĂRII OBLIGATORII e pregătită. Avem autorizație pentru PROTESTUL ANTIVACCINARE OBLIGATORIE!”

  1. Iata ca după 223 de ani de la descoperirea primului vaccin (1796, Edward Jenner),vaccinarea produce dezbateri furtunoase,ajungandu-se la proteste absolut necesare,atunci cand sanatatea este pusa in pericol si obligativitatea efectuarii acestor „bombe cu efect intarziat”,incalca flgrant libertati garantate prin constitutie.
   „Nimeni nu este împotriva vaccinurilor! Dimpotrivă, am fi cu toţii mulţumiţi ca să-şi îndeplinească rolul. Din păcate tot ele par a provoca alte maladii grave, sau chiar decesul. Şi tocmai tăcerea, poziţionarea arogantă şi obraznică a industriei farmaceutice şi a autorităţilor de pretutindeni, cazurile flagrante de îmbolnăvire, refuzul acceptării unei reale analize ştiinţifice non-partizane, impunerea lor dictatorială îndreptăţesc poziţiile de contestare şi refuz.”afirma dl.Paul Ghitiu intr-un articol publicat recent.Apar intrebari legate de oportunitatea ,siguranta si calitatea vaccinurilor ,stiind ca doua sunt substantele agresive de care se face vorbire peste tot in lume:MERCURUL SI ALUMINIUL.Efectelele mercurului din vaccinuri pot duce la aparitia otrăvirii, reacţiilor alergice, malformaţiilor, reacţiilor auto-imune, sindromul Well, întârzierea dezvoltării, sindromul ADH şi autismul.
   https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/07/25/vaccinarea-populatiei-cu-sanatate-sau-decimarea-ei-pentru-conturile-companiilor-farmaceutice-articol-de-paul-ghitiu-evz-ro-25-iulie-2017/
   Premierul Tudose intr-un interviu,recomanda aplicarea de sanctiuni,amenzi pentru parintii care refuza vaccinarea,acreditandu-se ideea inacceptabila ptr.un stat de drept de decadere din drepturile parintesti,si refuzul aberant de a se inscrie copilul la cresa,gradinita,scoala daca nu este cu vaccinurile la zi.”Italienii au ieșit în stradă de peste două luni. În Franța e o luptă crâncenă pentru păstrarea ca obligatorii a doar 3 vaccinuri: anti-difteric, polio și tetanic. Atât! Niciun ROR, nimic! Întrebare simplă: cum de n-au avut epidemie de rujeolă, dacă măcar 10% din părinții francezi nu și-au vaccinat copiii?”(Niculescu Cristian,absolvent de istorie)
   Consider ca iresponsabilitatea apartine guvernului ,care ar trebui decazut din drepturi,vinovat fiind statul care prin institutiile lui a adus Romania in starea deplorabila in care se gaseste acum(sanatate,educatie,economie),si in care se implementeaza teroarea totalitara proprie regimurilor de trista amintire.Sunt intru totul de acord cu opiniile dlui.Dr.Stomatolog Mircea Puscasu,pe care il felicit pentru pozitia transanta anti -vaccinare obligatorie,si condamn vehement atitudinile inchizitoriale,agresive caracteristice sistemelor bolsevic-staliniste,de demolare a opiniilor unui MEDIC responsabil cu dragoste pentru oameni,care refuza pumnul in gura,asumandu-si cu curaj si barbatie toate riscurile .Axios,domnule Doctor.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Medice, cura te ipsum!
    In calitatea mea de medic si membru al pliromei ortodoxe adresez un apel Comisiei etico-juridice a Patriarhiei Române: Dupa toate ereziile sustinute cu glas tare,cu capul descoperit,semnate la minciuno-sinodul din Creta si promovate cu inalt simt propagandistic prin brosura nou aparuta ,scrisa cu un profund simt ateist,acum in pragul celei mai puternice crize prin care a trecut vreodata Patriarhia Romana,tot ceea ce nu va lasa noptile sa dormiti si va produce cosmaruri este situatia dramatica si sanatatea fizica si mentala a copiilor nevaccinati.
    Iata s-a facut chiar un apel total neavenit de catre Direcţia de Sănătate Publică Suceava,care a cerut inclusiv sprijinul IPS Pimen Suceveanu, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru ca, prin slujitorii bisericii, să susțină popularizarea importanţei vaccinării.
    Nimic demn si remarcabil nu ati solutionat in ultimul an.Flagelul ecumenist nu ati dorit sa-l starpiti spre slava Atotziditorului nostru Dumnezeu,ba din contra ati contribuit din plin la raspandirea lui ca o ciuma din care nu sunt sanse de scapare decat prin moartea duhovniceasca a pliromei ortodoxe linistita,anesteziata de duhoare hidrei cu multe capete.”Răul, oricât de inocent se arată, încalcă iubirea îndelung-răbdătoare a lui Dumnezeu, care este slava Lui cea dintâi”(Sf.Ioan de Kronstadt)Cum poate un intreg organism bolnav ,plin de bube care de care mai ingrozitoare ,sa dea sfaturi privind sanatatea catorva generatii de acum incolo,si acelea ambigue?
    ” *Cu alte cuvinte, să fiu eu rob patimilor, să am „şapte demoni” (Lc. 8,2) şi să zic aproapelui meu: frate, eşti rob răului, eliberează-te. Pe drept cuvânt aş auzi atunci: „doctore, vindecă-te pe tine însuţi” (Lc. 4, 23)… Căci zice Sfântul Grigorie: „bine e să teologhisească cineva despre Dumnezeu, dar mai bine decât aceasta e să se cureţe cineva pe sine pentru Dumnezeu”..Se recomandă mai întâi curăţirea şi dobândirea iubirii şi doar apoi afirmarea noastră ca Filantropi, Dascăli, Păstori, Predicatori, Cateheţi! Oare nu înţelege acelaşi lucru şi dumnezeiescul Iacob, care zice: „nu vă faceţi mulţi învăţători, fraţii mei, ştiind că (noi învăţătorii) mai mare osândă vom lua” (Iac. 3, 1)?”Oare cât timp se cere ca cineva să se vindece pe sine însuşi, câte sudori şi osteneli ascetice ca să lepede patimile?(*Teoclit Dionisiatul, Dialoguri la Athos, Vol. I – Monahismul aghioritic, traducere de Preot profesor Ioan I. Ică, Editura Deisis – Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul, Alba Iulia, 1994, pp. 95-99)
    Medicina este Arta de a Vindeca.Este o Ştiinţă (aproape) exactă, însă în acelaşi timp este una dintre cele mai frumoase, cele mai nobile, Arte.
    Ar putea un surd sa înţeleagă şi să descrie o măreaţă capodoperă simfonică?
    Sau oare ar putea un orb să picteze un apus de soare în toată splendoarea sa?…
    „*Cu dragostea dumnezeiască a inimii şi cu „mintea lui Hristos” (I Cor. 2, 16),totul este posibil.
    Dar,cu adanca durere afirm ca ati dovedit cu prisosinta ca nu le mai detineti.

    Apreciat de 1 persoană

  1. „Vaccinurile devin obligatorii conform articolului 4, punctul A, iar cei care nu respectă această obligativitate sunt amenințați cu încadrarea la diverse infracțiuni cum ar fi rele tratamente aplicate minorului. În această lege nu există răspundere pentru efectele adverse. Efectele adverse constituie la fel, o infracțiune, dar nu își asumă nimeni o răspundere penală.
   Penal nu răspund nici producătorii, nici medicii, cu atât mai puțin legiuitorii.”spune Dr.stomatolog Mircea Puscasu
   In opinia domnului dr. Adrian Cacovean, medic primar chirurgie cardiovasculară:„*Obligativitatea vaccinării este asemănătoare cu colectivizarea, naționalizarea, antisemitismul, este un fel de nazism medical, rasism, șantaj și nebunie socială. Se încalcă drepturile omului și pacienților deopotrivă”.
   „*Vaccinarea obligatorie este o crimă identică cu cea de la Revoluție, fără autori, fără vinovați, fără responsabili…Celor care mă consideră antivaccinist le răspund clar: să facă diferența între vaccinare și vaccin, înainte de a își deschide gurița care vorbește fără cap! Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”.Celor care cred în vaccinuri, deși față de obiecte nu ar trebui să manifeste omul simpatii sau credințe, le spun că sunt la fel de ridicoli că cei care cred în Ceaușescu, sau în Hitler, sau în comunism, sau în capitalism, sau în ban, sau în orice altceva. .conchide dl Doctor,intr-un interviu(http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Adrian-Cacovean-%E2%80%9EIdeea-vaccinarii-obligatorii-este-o-idee-la-fel-de-%C2%ABbuna%C2%BB-cam-ca-aia-a-lui-Hitler-ca-ar-trebui-purificata-rasa-umana-142612)
   Intru-totul de acord cu dumneavoastra domnule doctor.
   Sa incercam sa rememoram cuvintele Marelui om si dascal al medicinei romanesti:
   „Medicul, după consumarea actului medical, trebuie să răspundă faţă de pacient la 3 întrebări: „Quo ad vitam? Quo ad sanationem? Quo ad laborem?“(În primul rând trebuie salvată viaţa, dar dacă se poate, nu oricum, şi cu un grad de sănătate cât mai deplin; mai departe: pacientul salvat, vindecat, trebuie să fie în stare să se reîncadreze în procesul muncii. Medicina nu trebuie să scoată rebuturi, invalizi, ci oameni întregi, buni de muncă, oameni care să se bucure de binefacerile vieţii.)
   „Medicina este ştiinţa şi conştiinţa încălzite de iubire faţă de oameni”
   „Conştiinţa naţională înseamnă mai întâi recunoştinţă şi respect înaintaşilor, apoi răspunderea şi grija urmaşilor”.Prof.Dr. Iuliu Haţieganu

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s