Scrisoare deschisă a Alianței Părinților către Parlament împotriva vaccinării obligatorii: Guvernul comite o imensă eroare când încearcă să legifereze o astfel de lege care creează premisele unei dictaturi medicale și premisele unor abuzuri fără precedent

imagesUn număr mare de părinți din România se opun obligativității vaccinării copiilor lor. La sfârșitul săptămânii trecute, au fost organizate în România marșuri împotriva inițiativei legislative curente din Parlament privind obligativitatea vaccinării copiilor.
Au fost organizate de mai multe organizații non-guvernamentale, între care și deAlianța Părinților din România.
Mii de persoane au participat la protestele care au avut loc la București, Constanța, Timișoara, Craiova, Sibiu și Cluj.
Alianța Părinților din România a dat publicității o Scrisoare Deschisă adresată Parlamentului în care își exprimă argumentele împotriva obligativității vaccinării copiilor și adulților:
„Ca și părinți, primul lucru care ne unește pe toți este Dragostea pentru Copiii Noștri! Ne dorim ca atât noi, cât și copiii noștri să ne bucurăm în România de o viață sănătoasă și demnă! Venim către dumneavoastră cu o chestiune care ne preocupă și ne îngrijorează în cea mai mare măsură, în calitatea noastră de părinți, pacienți și cetățeni ai României. Venim însă și cu speranța că, prin rolul dumneavoastră de reprezentant și voce a cetățenilor României, poate și de părinte dar în primul rând de OM, veți contribui decisiv la rezolvarea acestei chestiuni!
Așa cum știți, Guvernul României a înaintat Parlamentului un proiect de lege care propune vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților și sancționarea dură a cetățenilor care refuză să se supună sau să își supună propriii copii unui act medical care, așa cum întreaga comunitate medicală internațională este de acord, comportă riscuri pentru sănătatea și viața lor.
În calitatea noastră de părinți, pacienți și cetățeni ai României, acest proiect de lege ne îngrijorează în cea mai profundă măsură, din următoarele considerente:
Experiment. Obligativitatea vaccinării întregii populații a României nu poate fi privită decât ca un uriaș experiment uman, medical, social și chiar politic, ale cărui efecte negative se vor vedea atât pe termen scurt cât și lung, și de care vor fi responsabili cei care îl promovează, îl votează și îl implementează.
Greșeală. Guvernul României comite o imensă eroare când încearcă să legifereze obligativitatea vaccinării și o astfel de lege creează premisele unei dictaturi medicale și premisele unor abuzuri fără precedent. De ce? Pentru că vaccinurile nu sunt 100% sigure si nici eficace, pot declanșa cancerul și alte boli invalidante, pot cauza moartea subită. În acest acest moment, înainte de orice vaccinare (inclusiv a nou-născuților) în România nu se realizează un screening complet al pacientului și o investigare a istoricului medical al familiei sale cu două generații în urmă pentru a decide dacă persoana este, sau nu, potrivită pentru vaccinare cu riscuri minime.
Din punct de vedere social, proiectul legii discriminează copiii nevaccinați și adulții, din punct de vedere juridic este pur și simplu o catastrofă, chiar dacă unii o îmbracă în haine constituționale de gală. Din punct de vedere economic, costul este pur și simplu exorbitant. Din punct de vedere politic este un reflex al dictaturii, iar din punct de vedere uman poate fi cauza multor tragedii atât individuale și familiale, cât și pentru un întreg popor! Ne opunem! Ne opunem categoric proiectului Legii vaccinării obligatorii și oricărei forme de impunere a unor tratamente medicale întregii populații a României!
Nu suntem împotriva vaccinării. Suntem însă împotriva obligativității vaccinării.
De ce? Pentru că știm că vaccinurile au limite care le fac imposibil de prescris tuturor pacienților în mod obligatoriu, așa cum prevede proiectul legii. Am prezentat în această scrisoare o parte dintre aceste limite și puteți citi mai multe argumente în paginile următoare. Vă rugăm! Vă rugăm, stimați membri ai Parlamentului României, să respingeți Proiectul legii vaccinării obligatorii în integralitatea lui și să votați împotriva oricărui experiment medical, social, politic sau de altă natură care ne implică pe noi și pe copiii noștri!
Vot de conștiință. Acest vot nu este unul obișnuit. Prin implicațiile pe care le poate avea asupra vieții dumneavoastră, a soției dumneavoastră, a soțului dumneavoastră, a copiilor și nepoților dumneavoastră, ca și asupra fiecăruia dintre noi înșine, oameni obișnuiți și cetățeni ai României, adulți și copii, adolescenți și vârstnici este un Vot de Conștiință! Vă rugăm să îl considerați ca atare și să faceți toate demersurile necesare pentru respingerea Proiectului Legii vaccinării obligatorii.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”
Varianta Legii vaccinării votată de Senat poate fi descărcată și consultată aici.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Scrisoare-deschisa-a-Aliantei-Parintilor-catre-Parlament-impotriva-vaccinarii-obligatorii-Guvernul-comite-o-imensa-eroare-cand-incearca-sa-legifereze-o-astfel-de-lege-care-creeaza-premisele-unei-dictaturi-medicale-si-premisele-unor-abuzuri-fara-precedent-147052

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

7 gânduri despre „Scrisoare deschisă a Alianței Părinților către Parlament împotriva vaccinării obligatorii: Guvernul comite o imensă eroare când încearcă să legifereze o astfel de lege care creează premisele unei dictaturi medicale și premisele unor abuzuri fără precedent”

 1. Blagosloviti si iertati,Sfintia Voastra!

  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.(Matei22;16-22)
  „Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”(Sf.Ioan Gura de Aur fragmente din Omilia LXX la Matei).Prin urmare ne supunem conducerii politice a statului,chiar daca ne cere biruri nefondate ,si chiar ultimii banuti pe care ii avem, punand dari si pe fumul care iese pe cosuri..
  Spune Sf.Iustin Popovici :”acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. …Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale …credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.(Sf.Iustin Popovici-Cugetari)
  „România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate”. (Constituţia României, art. 1, al. 3).
  Ca medic asa cum am mai declarat in alte alocutiuni,ma declar cu toate puterile ,pe care mi le-a daruit Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21),impotriva acestei samavolnicii,a acestei tradari ,a incalcarii grave a Constitutiei Romaniei,fiind intru totul de acord cu medicii si toti oamenii de buna credinta care s-au ridicat impotriva administrarii vaccinurilor cu forta,impotriva genocidului pe care l-au pregatit cu mult timp in urma,reprezentantii ocultei mondiale masonice, illuminatii,sionistii si la care adera din umbra ereticii care au propovaduit”uraciunea pustiirii”,panerezia ecumenista din toate timpurile,cei care au sfasiat trupul Bisericii lui Hristos. Traim timpurile din urma asa cum profetea Sf.Paisie Aghioritul:
  „Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea şi rămâne ca acum să vină „fiul pierzării” (2 Tes. 2:3). Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul…. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neaşteptate, mai neraţionale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune. Ecumenism, piaţă comună, un stat mare, o religie după măsurile lor. Acesta este planul diavolilor. Sioniştii pregătesc pe cineva de Mesia.”
  Nu consider insa ca iese ceva bun din participarea la marsuri cu lozinci, pancarte ,lanturi umane,care contesta hotararile luate la nivel guvernamental,chiar daca acestea ataca viata umana,si sfideaza cu nerusinare constitutia.

  Extras din Cuviosul Paisie Aghioritul, „Cuvinte duhovniceşti II – Trezire duhovnicească”, Ed. Evanghelismos, 2003

  Apreciază

  1. Un alt mod de a protesta este acela de a face un ,,lanț al rugăciunii”, prin care să cerem ajutor de la Hristos și ocrotire de la Maica Domnului și Sfinții lui Dumnezeu. Să ,,protestăm” la Sfânta Liturghie, prin rugăciuni speciale de izbavire de rău și de vrajmașia celor fără de Dumnezeu.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s