Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

1527811787898.jpg

În aceste zile, în Israel s-a reconstituit Sanhedrinul, ca o consecință normală a vremurilor de pe urmă, în care ne aflăm cu toții, cu cei 70 de bătrâni, de rabini și învățători care vor să conducă împreună cu cu rabinul șef  viața spirituală a Israelului.

Ultima informație, care a fost publicată zilele acestea, este aceea că  Sanhedrinul cere Knessetului (Parlamentului Israelin), și primului ministru Benjamin Netanyahu, cu insistență,  să grăbească procesul de construire al celui de-al treilea Templu.

În această privință Sanhedrinul a aprobat emiterea unei monede de argint de 9,5 grame, o monedă de argint de o jumătate de siclu (temple coin), după siclul sfântului locaș. Pe prima față a monedei va fi imaginea Templului construit de Solomon, iar pe cealaltă față a monedei va fi imagina regelui Cyrus (Ezra 1:1-11), pe fundal, iar în prim plan aceea a președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump – din motivele istiorice binecunoscute.

Iată ce spune o știre înainte ce prevestea această monedă

Sanhedrin pregătește monede cu imaginea lui Trump și Cyrus pentru a promova reconstruirea a celui de al Treilea Templului.

Cu recunoștință față de președintele american Donald Trump, pentru recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Ierusalimului, Sanhedrin Centrul Educațional și Centrul Educațional Mikdash creează o copie a șekelului de argint poruncit biblic de a fi donat de fiecăre bărbat evreu la Templu.

„Bătrânii nu vor da mai mult, iar săracii nu vor da mai puțin decât jumătate de siclu, când vor da darul lui Dumnezeu, pentru a face ispășire pentru sufletele voastre”. Exodul 30:15

Rabinul Hillel Weiss, președintele Asociației Mikdash & Tsion, care inițiază construire Templului și care reprezintă toate mișcările templelor, a explicat că motivația inițială de a pune imaginea președintelui american pe monedă a fost ca un drept de mulțumire pentru sprijinul său față de Israel.

„Recunoștința este o trăsătură importantă și sfântă”, a declarat Rabbi Weiss, care este de asemenea purtător de cuvânt al nașterii Sinedriu, pentru Breaking Israel News. „A făcut o faptă mare și istorică pentru care o evrei îi mulțumesc.”

O imagine a președintelui Trump va fi gravată alături de o imagine a vechiului rege persan, Cyrus, care a facilitat construirea celui de-al doilea templu care a pus capăt Exilului Babilonian dîn anul 538 î.en.

(Imaginea de mai jos este un design propus. Moneda actuală poate fi ușor diferită.)

Trump-Cyrus Argintiu de jumătate de șekel (Imagine Mordechai Persoff)

O inscripție de comemorare a domnului Arthur Balfour, secretarul britanic de externe, care a emis ceea ce s-a numit „Declarația Balfour”, care a cerut înființarea unei patrimi evreiești în ceea ce era atunci mandatul britanic al Palestinei, va apărea, de asemenea, pe fața monedei. Partea din spate a monedei va fi gravată cu o imagine a Templului.

Moneda de argint de jumătate de șekel (Imagine de la curtea lui Mordechai Persoff)

Rabbi Weiss a subliniat că obiectivele lui Trump vor deveni fructuoase numai dacă sunt orientate spre reconstruirea Templului evreiesc.

„Cyrus și Balfour, ne-evrei care au jucat un rol enorm de important în istoria evreilor au căzut și succesul lor politic a suferit ca rezultat”, a spus Rabbi Weiss.

„Agenda politică a lui Trump poate avea succes numai dacă se concentrează asupra construirii celui de-al Treilea Templu pe locul pe care Dumnezeu l-a ales: Muntele Templului.”

Rabi Weiss a remarcat că Cyrus a dat în cele din urmă atenție fracțiunilor din imperiul său care se opunea poporului evreu, iar dinastia lui a suferit. De asemenea, Rabbi Weiss a subliniat că cariera politică a lui Lord Balfour, una dintre cele mai lungi din istoria britanică, s-a soldat cu eșecul în demisia guvernului.

Balfour a renunțat parțial la Declarația de la Balfour la conferința de la San Remo din 1920, când zona din mandatul Palestinei care era la est de râul Iordan a fost luată de pe teren pentru a fi desemnată pentru o locuință națională evreiască.

„Președintele Trump nu poate să permită arabilor să creadă că jumătate din Ierusalim e a lor, sau să nu mai vorbim de Templul Muntelui că va fi a lor”, a spus Rabbi Weiss. „Această monedă ar trebui să servească drept semn al recunoștinței noastre.

Oricine deține această monedă demonstrează că este de acord cu ambele aspecte: recunoștința pentru ceea ce a făcut Trump și atenționarea cu atenție că Ierusalimul este locul templului evreiesc „.

Mordechai Persoff, care a înființat Centrul Educațional Mikdash, care educă evreii despre Templu prin educație formală și experiențială, a spus că imaginea lui Trump este adecvată în lumina exemplului său puternic de neevreu care și-a asumat un rol în ajutorul (răscumpărare) și clădirea Templului.

„Dumnezeu ne-a dat pământul ca parte a legământului, dar non-evreii au jucat întotdeauna un rol important în trezirea noastră pentru a ne întoarce în Israel”, a spus Persoff pentru Breaking Israel News.

„Acest lucru poate veni în două maniere”, a continuat el. „Acesta poate fi un amintire dură, așa cum s-a întâmplat în Egipt cu Faraon sau în Holocaust, când ne-evreii ne-au amintit că trebuie să ne întoarcem în patria noastră ca un refugiu. De asemenea, poate să vină într-un mod pozitiv și iubitor, a făcut-o cu regele Cyrus și cu Lordul Balfour”.

„Această monedă arată că președintele Trump este o parte pozitivă a procesului Templului, amintindu-ne de ceea ce trebuie să facă evreii”.

Moneda va conține cel puțin 9,5 grame de argint pur, conform legii evreiești, dar Rabbi Weiss a subliniat că moneda însăși nu este destinată să îndeplinească porunca biblică. Ca rezultat, nu este sfințit oficial și desemnat pentru a fi folosit în Templu.

„Mitzvahul (porunca biblică) este pentru oamenii evrei de vârste specifice să sfințească moneda la Templu. Până când Templul este construit, nu este posibil să se sfințească nimic în Templu”, a explicat Rabbi Weiss.

„Această monedă are rolul de a ajuta la pregătirea Templului și oricine poate lua parte la aceasta în orice moment”.

Încasările din vânzarea monedei vor fi folosite în reînnoirea serviciilor Templului, precum și în alte acțiuni educaționale și practice care ajută la pregătirea pentru Templul al III-lea. În cazul în care va fi necesar, încasările vor fi folosite pentru construcția actuală a Templului. Moneda poate fi comandată la site-ul Centrului Educațional Mikdash.

Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2018/06/24/noutati-templul-lui-antihrist-s-a-constituit-sanhedrinul-chipul-lui-donald-trump-si-al-lui-cyrus-pe-aceeasi-moneda-de-argint/

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

25 de gânduri despre „Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!”

 1. mai dăi incolo cu templu lor..nu ne intereseaza jocurile lor. Si așa nu le da inca voie Dumnezeu cu ” mesia” lor. mai tre sa vie alte prigoane peste noi, crestinii, pana sa vie „imperatorul”, . deocamdata suntem prea multi crestini si tre sa ne inchida pe toti si sa ramaie numa aia pe care ei sa-i poata prostii cu inventiile lor. pana atunci sa ne rugam neincetat. Doamne Iisuse , miluieste-mă!

  Apreciază

  1. Nu subestimați puterea celui rău! Se vor osândi multe suflete la înscăunarea antihristului și de aceea nu putem fi nepăsători. Să avem rugăciunea neîncetată, dar și durere fața de semenii noștri care nu cunosc profețiile și nu înțeleg semnele vremurilor. Bineînțeles, preocuparea noastră principală trebuie să fie Hristos, arătând totodată pericolele care ne pot înstrăina de Dumnezeul Cel Adevărat!
   Soluția? Rugăciunea neîncetată, despătimirea, mărturisirea Adevărului și participarea la viața Bisericii prin Sfintele Taine!

   Apreciază

   1. Părinte.., puterea duhurilor necurate este nimic in fata unui crestin ortodox care face semnul Sfintei Cruci. de altfel vedeti ca oricand putem vorbi despre aghiuta si nici nu poate sa ne inchida gura. Bineinteles ca daca Dumnezeu l-ar lasa asupra noastra intr-o secunda ne-ar omori. Dar asa cu Sf.Cruce avem pavaza si scut, iar cu Doamne Iisuse se infricoseaza chiar ei. Din pacate , noi nu prea folosim armele pe care le avem impotriva raului, sau unii nu stiu ce arme posed. trebuie instiintat crestinul ca el e foarte inarmat de la Sf. Botez doar trebuie sa apese pe „tragaci” in fiecare zi de șapte ori daca poate.
    Dar ma bucur ca mai am cu cine povesti si despre cele duhivnicesti pt. ca cu greu gasesti un om sa mai ai si inclinatii duhovnicesti. la mine nu prea sunt. si atunci ma plimb pe aci. ma iertati Parinte, Doamne ajuta. si multumesc ca ma bagati in seama, !

    Apreciază

 2. „Pentru orice creştin ortodox care este conştient de ceea ce se petrece în jurul lui astăzi, este evident că lumea se îndreaptă către sfârşitul ei. Sunt războaie şi zvonuri de războaie, dezastre naturale de mari proporţii, se înmulţesc falşii hristoşi , centralizarea crescândă a informaţiei,se pregăteşte instaurarea guvernului unic mondial. Vremurile sunt mai avansate decât credem; Apocalipsa este acum.
  In urmă cu vreo douăzeci de ani, au amenajat o capelă de meditaţie în sediul ONU, şi a avut loc o mare dispută asupra obiectului de închinare din ea.. Nu poţi pune o cruce, căci vei fi îndată stigmatizat drept creştin, nu poţi pune nici ceva musulman sau hindus, fiindcă din nou ţi se pune o etichetă; trebuie ceva aflat deasupra religiilor. In final s-au oprit la un bloc de piatră neagră. Oamenii au un simţământ de veneraţie în faţa ei, ca în faţa unui idol: un foarte vag tip de interes religios.Dar tocmai pe un astfel de lucru vag doreşte diavolul să pună gheara.”
  Sunt inteleptele cuvinte ale Cuviosului Serafim Rose(Scrisori misionare),la care trebuie sa meditam si sa ne concentram atentia catre sinele propriu,in fata neincetatelor semne pe care le primim,noi crestinii veacurilor din urma.
  La o piatra neagra,in forma de cub, se inchina si musulmanii la Mecca.Sa nu uitam ca islamul este „o facatura evreiasca”,caci spune Sf.Maxim Grecul”*Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

  Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”…
  Cu atat mai mult se cade ,sa observam,ca puternicii lumii se infratesc cu israelitii,dandu-le ajutor in construirea celui mai important obiectiv spiritual prin care vor supune lumea,Cel de-al treilea Templu al lui Solomon.Decizia presedintelui Trump de a recunoaste,Ierusalimul ca și capitală a Israelului, a fost considerata o decizie istorică,prin care Donald Trump reface tradiția iudeo-creștină a Occidentului și oferă o șansă Europei de a își păstra identitatea cu rădăcinile adânc înfipte în Vechiul și Noul Testament. Adeptii noului Templu au o sustinere importanta si din partea unor lideri evanghelici crestini, puternic implicati in politica. Acestia cred ca renasterea Israelului reprezinta implinirea unei profetii biblice. In schimb, grupul evreilor condusi de Rabi Eliahu considera ca nu trebuie ridicat Templul pentru ca Insusi Mesia se va pogori cu el din cer.
  Altii in schimb, afirmă că templul a fost reconstruit deja şi se află în subteranele Muntelui Templului, aşteptându-se doar momentul oportun pentru distrugerea celor două moschei. Iată una dintre mărturiile celor care cred acest lucru: ,,Dacă Moscheea lui Omar ( Domul Stâncii) va fi înlăturată, în 2-3 zile templul va putea fi văzut de o lume întreagă. Cum ?! Începând cu anul 1991, am văzut trailere imense ce transportau blocuri de piatră de 20 m lungime şi 10 lăţime. Ele dispăreau sub o arcadă de sub moschee, vizavi de Zidul Plângerii, în nişte catacombe subterane. Acele pietre fac obiectul construirii templului în locul în care se presupune că, în trecut, a fost Sfânta Sfintelor. Practic, construcţia este gata. Acum, principala preocupare a evreilor este dărâmarea acestei moschei”.

  *extras din cartea Ecumenismul fără mască

  Apreciază

  1. Dacă templul a fost ridicat, israeliții au revenit în patria lor, preoție levitică pregătită pentru reînceperea slujirii sacerdotale, sanhedrinul reconstituit, proorocul mincinos vădit și mesia pregătit pentru a fi arătat lumii de către rabini, înseamnă că trăim împlinirea profețiilor și descoperirea semnelor vremurilor. Domnul să ne lumineze!

   Apreciază

   1. care-i proorocul mincinos vadit? eu stiu ca tre sa faca niste „minuni minunate” , sa zboare prin aer, sa umble prin foc , chestii de astea ca sa prosteasca pe oamenii cipuiti., ca numa la aia cu cipuri le poate face minuni, adica halucinatii de alea, viziuni cu holograme, pogoriri din cer..etc.. este prooroc mincinos din acesta acuma?… asa zice la Apocalipsa nu?..
    poate nu stiu eu bine

    Apreciază

 3. Fiind pătruns de o înţelegere exactă a Ortodoxiei patristice, părintele Serafim era foarte conştient de nenumăratele forme de înşelare spirituală şi de falsificări creştine pregătite să-i ademenească pe aceia care nu sunt bine înrădăcinaţi în adevărata Credinţă.

  „In epoca noastră de apostazie care precede venirea lui Antihrist, Satana a fost dezlegat pentru o vreme (Apoc. 20, 7) pentru a lucra minuni mincinoase, care nu i-au fost îngăduite în timpul „miilor de ani” de har în Biserica lui Hristos (Apoc. 20, 3) şi pentru a câştiga pentru sine, în recolta drăcească, acele suflete care n-au primit iubirea adevărului (II Tes. 2, 10). Putem spune că venirea lui Antihrist este cu adevărat aproape, prin chiar faptul că această „recoltă” satanică strânge acum nu atât din rândurile popoarelor păgâne, cât din rândurile „creştinilor” care au pierdut dulceaţa Creştinismului. Ţine chiar de natura Antihristului să prezinte împărăţia diavolului ca şi cum ar fi a lui Hristos. Mişcarea «harismatică contemporană» şi «meditaţia creştină», ca şi «noua conştiinţă religioasă», cu care formează corp comun, sunt înainte-mergătoare ale religiei viitorului, religia umanităţii de pe urmă, religia lui Antihrist.
  Iar scopul lor «spiritual» de căpetenie este să facă accesibile tuturor creştinilor iniţieri satanice, care până acum erau restrânse doar în lumea păgână. (…)

  Dar cum a ajuns umanitatea – şi fireşte Creştinătatea – la o asemenea stare disperată? Desigur, nu din cauza închinării pe faţă la satana, care este întotdeauna limitată la un număr de oameni. Este vorba mai curând de ceva mult mai subtil, dar cu atât mai înspăimântător pentru creştinul ortodox conştient: este pierderea harului lui Dumnezeu ca o consecinţă imediată care e urmarea pierderii gustului Creştinismului.” (…)
  Deci, cu atât mai mult creştinul ortodox trebuie să umble în faţa lui Dumnezeu cu frică şi cutremur, din grija de a nu pierde harul Său, care nu este nicidecum dăruit tuturor, ci numai celor care ţin dreapta credinţă, care duc o viaţă de luptă duhovnicească cu păcatul şi care păzesc cu tărie comoara harului dumnezeiesc care îi duce către cer.
  Cu atât mai mult trebuie să lupte astfel creştinii din lumea de azi, care sunt înconjuraţi din toate părţile de un creştinism fals, care are propriul său arsenal de experienţe ale «harului» şi «Duhului Sfânt», putând cita pe de rost din Sfânta Scriptură şi din Sfinţii Părinţi pentru a-şi argumenta propriile rătăciri! Cu siguranţă că trăim vremurile de pe urmă, când înşelăciunea este cu atât mai
  subtilă încât va încerca, de este cu putinţă, să-i amăgească şi pe cei aleşi (Mt. 24, 24).

  Ortodoxia şi religia viitorului [Orthodoxy and the Religion of the Future].

  Apreciază

 4. Hristos din noi va învinge. Noi, singuri, nu putem face nimic. Hristos ne așteaptă…pe cruce! Dumnezeu să ne ajute să răstignim răul din noi, pentru a putea avea nădejde în mila Sa!

  Apreciază

 5. ma iertati, acuma zic si eu asa: cred ca va cam grabiti cu antihristu ăsta, asa cum isi doresc si evreii astia…io zic ca nu-i chiar asa aproape. inca multe trebuie sa se intample…mai ales dupa proorociile Sf. Andrei cel nebun. inca exista Biserica Ortodoxa, deocamdata mai e valabila slujba in Biserica asa cum e ea cu ecumenistii astia. apoi tre sa fie increstati mai mult de 80% din populatie ca altfel nu poate sa fie populatia pregatita pt ” mesia negru”. n-are la ce veni ăla ca multi se inchina la Iisus inca. io zic ca numa dupa inca un mare razboi si o mare prigoana asupra crestinilor incat sa mai fie crestini nuna in pustie si apoi sa vina antihrist . .. si totodata Sf. Ilie cu Enoh si mai este cineva de venit , unul cel iubit al lui Iisus.. Dar inca multe din proorociile Sf. Andrei nu le vad. sau poate nu-mi dau eu seama!

  Apreciază

  1. Într-adevăr, antihrist va fi înscăunat la Ierusalim după marele război. Asta nu înseamnă că nu se pregătește, în mare grabă, înscăunarea lui. E bine să fim atenți, fără a avea o atitudine apocaliptică!

   Apreciază

   1. bine. Sa traiti! . dar ce vorbim noi acu..asta nu e antisemitism? 🙂 poate in intalnim in inchisoare toti astia de pe aici! ce bucurie ar fi sa ne vedem toti intr-o celula , slavind pe Dumnezeu unul langa altul! Doamne ajuta! Fie cum va decide Dumnezeu. El stie ce-i mai bine pt. fiecare.

    Apreciază

   2. Voia Domnului! Libertatea de exprimare și mărturisirea întru adevăr nu vor lipsi de pe acest blog! Să ne întărească Dumnezeu, Maica Domnului, Sfinții Mărturisitori din închisorile comuniste și toți Sfinții Bisericii lui Hristos!

    Apreciază

 6. Un alt fenomen care merge in tandem cu apostazia, explozia sodomiei, am observat lunile mai și iunie o explozie a paradelor acestora în statele majoritar ortodoxe: Grecia, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Cipru, Romania, ultima chiar acum recent la Cluj Napoca, Serbia se pregătește să legifereze legea identități de gen, nu mai vorbim și de alte nenorociri

  Apreciază

 7. Am semnalat si cu alta ocazie, ciudata si smintitoarea pot spune,Biserica ortodoxa din Petresti,constructie care exista pentru a ne demonstra ca ierarhia BOR a contribuit enorm la dărâmarea propriului sens al creştinismului. Astăzi, clerul ortodox român a atins culmea decăderii dogmatice, culmea ereziei: „Pr. sau cum doriti sa-i spuneti, Alexandru Coman, parohul bisericii Petreşti-Alba a făcut din Biserica lui Hristos un Templu masonic al idolilor, evident cu binecuvântarea ierarhului său francmasonic(ÎPS Andrei Andreicuţ, care era Arhiepiscop de Alba Iulia la vremea aceea,cand s-a facut sfintirea bisericii in 2001) şi cu încuviinţarea celorlaţi vlădici la fel de iluminaţi.
  Biserica din Petreşti atrage atenţia încă de la intrare, atât prin prezenţa unui monument al eroilor în formă de obelisc, unic în Europa, cât şi prin cele două tunuri de armată din curte. Întâlnim pictate pe zidurile lacasului de cult de-a valma ,portretele’ poeţilor creştini transilvăneni( George Coşbuc, Lucian Blaga şi Octavian Goga-„Poeţi care au plâns durerile Ardealului şi au înveşnicit ţăranul şi satul românesc-transilvan”) şi filosofi precreştini, mari voievozi şi mari francmasoni ai Ocultei mondiale: George Bush, Papa Ioan Paul al II-lea şi Mihail Gorbaciov, toţi trei fiind mari iniţiaţi sionişti, ierarhi ortodocşi români, un ierarh al uniaţiei, cel mai mârşav act de trădare papal comis asupra poporului român din Ardeal la 1700 d.Hr., şi un pastor luteran, deocamdată(Patriarhul Teoctist Arăpaşu, fostul episcop greco-catolic Inochentie Micu Klain, iar lângă pictura Mitropolitului Andrei Andreicuţ, stă pictura fostului episcop luteran Albert Klein. )
  În mijloc, între cele două fresce sunt înscrise cuvintele Mântuitorului de la Cina cea de Taină, care se constituie într-un testament şi o pledoarie pentru unitatea lumii creştine: „Părinte, Eu pentru aceştia mă rog ca toţi să fie una…”
  Iata ce declara cu seninatate ,’actualul preot paroh, Marius Slevaş, „Alexandru Coman a fost un om de o valoare deosebită, un om de cultură, iar ca dovadă stă faptul că a pictat pe cei trei mari poeţi ai Ardealului. Pe lângă faptul că era un om de cultură, a fost şi un fin observator al mişcărilor politice naţionale şi internaţionale şi a înţeles că mersul vremurilor este de aşa natură încât sunt personalităţi ale lumii care schimbă destinele oamenilor, de aceea şi-a permis să picteze aici pe cei trei mari oameni care au schimbat destinul Europei şi al umanităţii: pe Gorbaciov, Bush şi Papa Ioan Paul al II-lea.”
  Aflam cu uimire,ca ÎPS Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în mijlocul credincioșilor din parohia Petrești I, protopopiatul Sebeș,oficiind Sf.Liturghie,in 2017,in Duminica a XX-a după Rusalii, Pentru osteneala pe care a depus-o în via Domnului și pentru slujirea devotată a păstoriților săi, părintele paroh Marius Slevaș a fost hirotonit întru iconom-stavrofor.
  Ce mai putem astepta din partea acestor ierarhi,care conduc spre pierzanie ,turma de credinciosi?
  Faptul că Mişcarea Sionistă cu toate protocoalele ei, cu toate directivele ei, cu toţi profeţii ei atei şi cu toate sistemele lor totalitare au dat Cerului zeci de milioane de martiri şi sfinţi, ţine de puterea primă a lui Dumnezeu, Iubirea.
  Sa ramanem mereu in aceasta Iubire desavarsita,iertand si iubind,dupa porunca Domnul Slavei ,caci criteriul marii Judecati ,care apartine Fiului,este Iubirea.
  Fiecare detine libertatea de a alege,drumul pe care va merge.Iata ca pomul ratacirii, a dat roadele sale otravite in Biserica noastra ,cu mult inainte de minciuno-sinodul din Creta.

  * Regimul totalitar al Protocoalelor (6)
  Prof. dr. Gheorghe Constantin Nistoroiu
  *https://alba24.ro/foto-biserica-ortodoxa-din-petresti-unul-dintre-cele-mai-neobisnuite-lacasuri-de-cult-din-transilvania-ce-atrage-atentia-vizitatorilor-335716.html

  Apreciază

 8. Enoriaşii “bisericii” luterane Sf. Pavel din Helsinki urmăresc campionatul mondial de fotbal împreună cu pastorul lor pe un ecran instalat chiar în “biserică”. Enoriaşii stau comod pe bănci, şi privesc la ecranul instalat în locul alatarului, informează agenţia de ştiri UNIAN. Cu ocazia campionatului de forbal, pastorul s-a îmbrăcat festiv, a aprins lumînări în altar şi “biserică”. Anterior, baptiştii din Estonia au decis să construiască o biserică cu saună şi sală de gimnastică.
  Pe unul unul ca acesta,a ingaduit presedintele sinodului BOR- ca poate sa ne prezinte cuvantul de invatatura ,intr-una din vecerniile savarsite intr-o biserica ortodoxa din Bucuresti(joi 19 ianuarie 2017) ,in cadrul saptamanii de rugaciune,comune pentru unitatea crestinilor.

  ERETICI FĂRĂ DE MINTE: FOTBAL ÎN ALTAR. În Finlanda un pastor-protestant priveşte fotbal în “biserică” cu enoriaşii săi https://www.aparatorul.md/eretici-fara-de-minte-fotbal-in-altar/

  Apreciază

  1. Nu numai că sunt eretici, dar și-au făcut o altă ,,religie” cu susținători și galerie pentru idolii lor. Stadioanele sunt pline, iar ,,bisericile” sunt fie goale fie umplute de microbiști cu nume mincinos de creștini.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

DISCERNE

Viitorul, o paletă de opţiuni. Alege drumul!

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

ATITUDINI - Revista Fundației Justin Parvu

REVISTĂ DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ ȘI EDUCAȚIE ORTODOXĂ editată de Fundația Justin Pârvu

ASTRADROM

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Vremuritulburi

ortodoxie, vremurile de pe urma, istorie, sanatate, politica, economie, analize si alte informatii utile

Lumea Ortodoxă

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Blog de Dogmatică Empirică

...adică despre dogmă și experierea ei în Duhul Sfant. Doar în Ortodoxie dogmele Bisericii chiar pot fi verificate prin viața mistagogică!

Sfântul Ioan de Kronstadt

În fiecare zi - gândurile unui om extraordinar

Monahul Teodot - blog oficial

Ortodoxia-singura credinta mantuitoare

SINODUL TÂLHĂRESC

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Bucovina Profundă

“ De mare jele şi de mare minune iaste, o iubite cetitoriu, cându toate faptele ceriului şi a pământului îmblă şi mărgu toate careş la sorocul şi la marginea sa... şi nici puţin nu smintescu, nici greşescu sămnul său. Numai sânguru amărătulu omu... ” Varlaam - Cazania

Cuvântul Ortodox

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Redescoperirea Sfintei Euharistii

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

SACCSIV - blog ortodox

Ortodoxie, analize, documentare, istorie, politica

%d blogeri au apreciat: