PREGĂTIȚI-VĂ DE MUCENICIE: Președintele Klaus Iohannis a promulgat LEGEA ANTISEMITISMULUI

113368

Klaus Iohannis a semnat luni, 2 iulie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, ne informeaza:

http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1530525246.

Conform Adevarul, ActiveWatch i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să nu promulge această lege întrucât „dublează legislaţia deja în vigoare, nu are şanse reale să fie aplicată şi nu asigură proporţionalitatea limitării libertăţii de expresie în raport cu gravitatea discursului“
Iar Tribuna ofera detalii:

[…]

Organizaţia ActiveWatch însă îi solicitase preşedintelui să nu promulge legea, deoarece aceasta „dublează legislația deja în vigoare, nu are șanse reale să fie aplicată și nu asigură proporționalitatea limitării libertății de expresie în raport cu gravitatea discursului”.

,,…Considerăm că lipsa de rezultate nu este cauzată de forma legislației de acum care sancționează discursul de ură, antisemitismul, xenofobia, rasismul sau intoleranța, ci de lipsa acută de fermitate în ceea ce privește aplicarea acesteia. Rapoartele ActiveWatch care acoperă activitatea parchetelor referitoare la cazurile de discurs instigator la ură consemnează că, între anii 2014 și 2017, numai 7 cauze din câteva sute au ajuns să fie trimise în judecată (conform datelor furnizate de Ministerul Public). De asemenea, rapoartele ActiveWatch arată că CNA aplică, de regulă, sub 10 amenzi pe an pentru cazuri de discurs instigator la ură. Singura instituție publică care are o activitate consistentă în sancționarea manifestărilor de intoleranță, xenofobie, rasism sau antisemitism este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării”, spune ActiveWatch, într-un comunicat.
ActiveWatch mai e de părere că „Noile prevederi legislative, care dublează, în mare măsură, legislația deja existentă ar urma să fie aplicate tot de procurori, adică de autoritatea care nu reușește să aplice nici legea existentă”. „Mai mult, prin faptul că proiectul de lege nu prevede decât pedepse cu închisoarea, nu este asigurată respectarea proporționalității limitării libertății de exprimare în raport cu situația în care această limitare este necesară. Conform prevederilor acestui proiect de lege, un puști teribilist de 18 ani care, în lipsa expunerii și implicării consistente în acțiuni de prevenție și conștientizare care ar trebui să fie derulate de autoritățile române, postează pe Facebook o fotografie cu o svastică va rămâne cu un dosar penal, o pedeapsă cu efecte prea apropiate de cele care ar decurge din aplicarea legii într-un caz mult mai grav, cum ar fi acela al unui politician care, tot pe Facebook, spune că îi este dor de Adolf Hitler”, mai spune acelaşi comunicat.

Stirea despre promulgare este prezentata de intreaga mass-media, insa inca n-am vazut macar un site al acesteia care sa sublinieze caracterul anticrestin al legii: Scrisoare deschisă către Sinodul, stareții, preoții și credincioșii BOR cu privire la Legea de combatere a antisemitismului

Sau altele: PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Ce urmeaza?

Sursa: http://ortodoxinfo.ro/2018/07/02/pregatiti-va-de-mucenicie-presedintele-klaus-iohannis-a-promulgat-legea-antisemitismului/

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

9 gânduri despre „PREGĂTIȚI-VĂ DE MUCENICIE: Președintele Klaus Iohannis a promulgat LEGEA ANTISEMITISMULUI”

 1. Deja mulți dintre cei care ,trebuia” au plecat la Domnul atunci când s-a dorit. Au plecat in tăcere dându-şi sufletele direct în mâinile lui Dumnezeu. Cei care mor pentru Hristos sunt în mod sigur cu Hristos și în veșnicie. Aşa că e de dorit să murim pentru Hristos. Numai să nu pățim ca bietul Saprichie care, din pricina urii față de fratele său, a pierdut cununa muceniciei! Nimic necurat nu intră în Împărăția Cerurilor, așa că este important să-L avem pe Hristos atât în inimă, cât și pe buze. Frica de moarte e semn că nu suntem pregătiți pentru Împărăţia Cerurilor.

  Am fost deja sărăciți spiritual. Există tehnica necesară pentru ca o moarte comandată sa pară naturală. Însă aceasta este problema lor, a antihriştilor. Problema noastră este să avem tăria de a alege Crucea, nu pâinea în aceste vremuri! De aceea, lupta impotriva propriilor patimi trebuie să fie o prioritate. Nu putem alege Crucea dacă nu ne despatimim. Trebuie sa ajungem și noi să ne încurajăm unii pe alții pe drumul muceniciei. E mai bine sa ne chinuim veșnic acceptând însemnele lui Antihrist?

  Gândim, vorbim , scriem, răbdăm, lucrăm şi suferim pentru Hristos, cu ajutorul lui Hristos!

  Însă nu e înțelept nici să bravăm, nici să asteptăm să ne apere altcineva drepturile pe cale legală atât cât se poate. Dar, dacă se va pune problema să alegem între Hristos și evrei, Dumnezeu să ne ajute să-L alegem pe Împăratul Ceresc! Dacă se pune problema, conform acestei legi, să aleg între Hristos și stăpânii lumii, pentru a o duce bine, atunci mă rog lui Dumnezeu să fiu cu Hristos! Dacă voi fi considerată antisemită, conform acestei legi, aceasta e deja o treabă politică pe care Dumnezeu să -mi ajute să o ignor. Nu pot sluji la doi domni!

  Ce se mai pregătește? Depopularea României pe motiv de antisemitism? Căci România e plină de creștini. Mă așteptam la mai multă înțelepciune din partea conducătorilor noștri. Cum să pretindă că luptă împotriva discriminării și sa vină cu o asemenea lege? De ce tot ce este împotriva Ortodoxiei apare în veșmânt politic? Minoritățile de toate tipurile au mai multe drepturi decât ortodocșii români! Câți evrei au avut de suferit pe criterii etnice în ultimii ani? De ce era nevoie de o astfel de lege? Drepturile românilor ortodocși cine le apără?

  Apreciază

 2. De exemplu daca vom fi antisionist și împotriva sodomiei, automat vom fi catalogati ca și antisemiți, vom fi târâți prin tribunale (deie Domnul să nu fie), avem exemplu de la alți cum ar fi Grecia unde Episcopul Ambrozie de Kalavrita și Aigealeia este târât în tribunale de niste o.n.g-uri care militează pt ,,drepturile” acestora, iar cu aceasta lege se va da apa la moara la indivizi precum Florian și Astalos de la institutul. Wiessel și c.n.c.d și la care cei din umbră le va zice so pe ei

  Apreciază

 3. Aberanta promulgare a legii antiromanesti ,de catre presedintele vremelnic al tarii,a trezit in noi, cei care ne-am implicat cu tot sufletul in stoparea ei,sentimente de amaraciune si dezgust.
  Ne rasar in minte cuvintele „Romanului Absolut”,Mihai Eminescu ,si ne ridicam cu a noastra subreda si fragila putere,spijininiti de Domnul Dreptatii,impotriva celor care s-au dovedit a fi vrajmasi ai neamului romanesc,care din vechi timpuri ,pripasiti pe aceste meleaguri ,ne calca in picioare,”Nu vedem azi că simţământul de rasă e mai puternic în ei decât patriotismul, decât iubirea pentru naţia în mijlocul căria trăiesc?[..]
  „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.”
  (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881)
  “Aceasta e alternativa fatală in fața căreia se află neamul romănesc în zilele noastre; aceasta e morala și neînduratul adevăr pe care nici un român nu trebuie să-l scape din vedere; nouă, generațiunilor în viață ne-a căzut sarcina măreață de a dovedi că buna a fost prăsila ce Traian a sădit pe pământul Daciei și că nu în zadar au luptat străbunii noștri atâtea veacuri de-a rândul.”
  (Mihai Eminescu, Timpul, 2 noiembrie 1879)
  Un alt prilej de dezamagire constatata in aceste zile, a fost lipsa unitatii dintre noi toti,romanii ortodocsi,traitori pe aceste meleaguri si patriarhul cu Inaltii sai Ierarhi,trambitasi ai lozincilor patriotarde,dar aliati in ascuns cu elita sionisto-masonica,care se bucura de aceasta victorie inscrisa in agenda ei de supunere a ne-evreilor,de pe orice meleaguri.

  Ne confruntam astazi ,cu fatalitatea de avea un presedinte,antiromân şi arogant, care a batjocorit Constituţia României, deşi a jurat s-o apere şi s-o respecte.
  Ce mai putem spune despre acest presedinte care si-a pierdut de mult credibilitatea,care face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel.
  Un presedinte nedemn de functia cu care a fost investit ,care calca in picioare cetatenii romani,aspiratiile si drepturile lor,un presedinte dictatorial,ca multi altii dinaintea lui,care a reinstaurat cenzura,a strivit libertatea si democratia,cu o singura semnatura.
  Legea inutila a trecut rapid in regim de urgenta,si a fost semnata la fel.
  Stapanii din umbra pot fi multumiti de inca un punct castigat de pe agenda lor de instaurare a Noii Ordini Mondiale,adica noul haos al satanei.
  Antisemitii inexistenti(dar ce conteaza),vor fi aspru pedepsiti conform legii.
  Dura lex,sed lex!
  Altminteri, că veni vorba, mai precizăm o dată, din clasicii Universitatii de la Aiud: să fii PATRIOT este o obligație, stabilită prin lege și Constituție, care te obligă să-ți dai și viața pentru Țară și Neam, ca militar aflat sub jurămînt!

  Apreciază

  1. Un președinte ales de ,,apostolii” lui antihrist și de o importantă categorie de oameni cu aspirații hiliaste și cu ,,drept de vot”, pentru care Ortodoxia nu prea are importanță. O adevărată dramă!

   Apreciază

 4. are o legătură cu bătaie lungă(un an,doi).DRAGI ROMÂNI,S-A DAT LOVITURA DECISIVĂ ÎN DISTRUGEREA NAȚIEI PRIN NOUA LEGE DE COMBATERE A ANTISEMITISMULUI!!!!PREA UȘOR S-A TRECUT PESTE ACEASTĂ LEGE!Românii habar nu au despre ea,întrucăt ,intenționat,mass media nu a discutat-o(la ordin bineînțeles).Culmea,singura speranță era la coruptul K.V.Johanis ca să nu o promulge,dar și el e trădător și antiromân.Potrivit noii legi,nu mai ai voie să critici pe cineva de etnie israeliană,sau să arăți fapte istorico-biblice adevărate,ptr că asta va însemna că culpabilizezi poporul Israel și inciți la holocaust!.Apoi va fi interzis(deja este!)să folosești cuvăntul”evreu,evrei,poporul evreu”nici pe stradă,nici în mass media(inclusiv youtube),nici în scrieri de orice fel.Aceste cuvinte se vor înlocui-obligatoriu!-cu cuvintele:”israelit,israeliți,poporul israelit”.Pericolul?Se vor interzice în curând liturghiile și bisericeile,în care se pomenește de „evrei”,chiar dacă istoric e corect.Întrucăt nu se va putea face înlocuirea-scriptura nu poate fi schimbată- cănd preotul va vorbi la slujba de înviere,se vor interzice toate predicile din biblie unde se pomenește de evrei,chiar în sens pozitiv,deci și la slujba de înviere.Preoții care nu se vor supune vor fi arestați ca și legionari!Apoi și Biblia se va interzice ptr că ea cuprinde istoria religioasă a poporului”evreu”,ba chiar are capitole,proverbe intitulate chiar așa”evrei..1,2 etc.Vom ajunge să facem slujbe pe ascuns în păduri,catacombe,ca pe vremea lui Iissus.Mai e puțin și o să vedeți asta.Guvernul Dăncilă va fi judecat de înaltă trădare,sau”discutat”în lume creîndu-se în lume ideea greșită că poporul român e antisemit și fascist,deoarece își anchetează guvernanții ptr vizite oficiale în Israel,de parcă ar fi în război cu statul Israel(de fapt SOROS este în război total cu Israel,iar Romănia fiind 70% în măinile lui,el se consideră stăpăn aici și prin urmare consideră el,România trebuie să facă politica lui).Apoi,după ce devine implementată în lume ideea de România=fascism,se va trece urgent la aplicarea în biserică a legii antisemitismului,după cum v-am zis.SĂ NU SPUNEȚI CĂ NU A-ȚI FOST AVERTIZAȚI.Nu ar trebui să mai folosiți cuvăntul”evreu”nici în comentarii pe youtube.DOAMNE DUMNEZEULE,NU-I AJUTA PE POTRIVNICII POPORULUI ROMÂN!

  Apreciază

 5. Deasemeni, multe rugăciuni, ale majorității ortodoxe din România, fac referire la „evrei”, „iudei”, „israeliți”, criticând atitudinea acestora de respingere a lui Iisus Hristos, Dumnezeului creștinilor.
  În data de 14 august a fiecărui an, în bisericile ortodoxe se face o slujbă specială denumită Prohodul Maicii Domnului.
  Vom cita din cartea „Prohodul Maicii Domnului, tipărit cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, București, 2013”.
  „34. Dușmanii tăi iudei, cei preaînșelători, vrând să ardă trupul tău ca niște păgâni, s-au orbit de dreapta Celui Preaînalt.” (pag.17, op.cit.).
  „36. Iudeul cel pizmaș, patul vrând a-ți surpa, nevăzut a suferit tăierea de mâini, că necugetat sicriul ți-a atins.” (pag.17, op.cit.).
  „39. Se întărâtară, în zadar iudeii, asupra ta, Fecioară. 40. Gânduri pângărite, cugetat-au, Doamnă, Asupra trupului tău.” (pag.58, op.cit.).
  Conform Expunerii de motive, oricine va cânta aceste versuri, după promulgarea Proiectului de Lege, va fi pasibil de condamnare pentru antisemitism, conform art.3 din Proiectul de Lege.
  În Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor, în toate bisericile ortodoxe din România, Prohodul Domnului.
  Vom cita din „Prohodul Domnului, întreg și neschimbat, Tipărit cu binecuvântarea sfântului Sinod al Bisericii României, la 1942. Iar acum, cu câteva îndreptări, retipărit la București în anul 2007.”.
  „Falnice Israil, ucigașe norod, pentru ce-ai ales mai bine pre Varavva, și pre Domnul pentru ce l-ai răstignit?”. (pag.22, op.cit.).
  „Ucigaș și vrăjmaș, pizmătareț norod, rușinează-te măcar, înviind Hristos, de măhrama și de giulgiurile Lui.” (pag.24 ,op.cit.).
  „Al vieții fiind dătător, cuvinte, pre Iudeii, ce pe Cruce te-au suit, nu i-ai omorât, ci-mpreună și pre-ai lor morți înviezi.”. (pag.38, op.cit.).
  „Îndărătnic neam jidovesc ce-ai luat arvuna, cunoscut-ai ridicarea bisericii; Pre Hristos dar pentru ce l-ai osândit?”. (pag.40, op.cit.).
  Totodată, „Canoanele Bisericii Ortodoxe”, ediția a III-a îmbunătățită, Arhid. Prof. Dr. Ioan N. Floca, Sibiu, 2005, conține numeroase texte explicite ce pot fi interpretate ca o încălcare a prevederilor Proiectului de Lege.
  „Canonul 64 apostolic (oprirea comuniuni cu necreștinii și ereticii) Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească.”. (pag.43, op.cit.).

  „Canonul 70 apostolic (oprirea comuniunii religioase cu iudeii) Dacă vreun episcop sau presbiter sau diacon, sau oricare din catalogul (rândul) clericilor ar posti cu iudeii, sau ar prăznui (ar serba, ar ţine) săr­bătorile cu ei, sau ar primi de la ei darurile de sărbătoare, precum azimele sau ceva de acest fel, să se caterisească, iar dacă ar fi laic, să se afurisească.”. (pag.46, op.cit.).

  „Canonul 71 apostolic (oprirea comuniunii cultice cu păgânii și iudeii) Dacă vreun creştin ar duce untdelemn sau ar aprinde lumânări la tem­plul păgânilor sau la sinagoga iudeilor, în sărbătorile lor, să se afurisească.”. (pag.46, op.cit.).

  Exemplele de canoane creștin ortodoxe, care vor deveni ilegale, pot continua.

  Din momentul promulgării Proeictului de Lege toate cărțile citate vor putea fi declarate ca „materiale antisemite” conform prevederilor art.2, lit.d) din Proiectul de Lege. Persoanele care le vor tipări și le vor distribui, vor putea fi condamante conform prevederilor art. 4, din același proiect: „Distribuirea sau punerea la dispoziţia publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 5 ani.”.

  Apreciază

 6. Urmează INTERZICEREA SFINTEI CRUCI sub toate formele, ca fiind simbol antisemit…și următoarele..
  Căci legea cuprinde și”interzicerea tuturor simbolurilor”care amintesc de fapte istorice reprobabile imputate iudeilor.Iar Sf.Cruce ne aduce aminte de vănzarea lui Iisus de către farisei și Iuda,care erau iudei.De fapt asta se vrea în final:să nu ne facem cruce.Au încercat cu comunismul si nu au reușit.Acum vin cu o altă tactică de distrugrre a ortodoxiei.Au văzut că unitatea noastră e susținuta de religia ortodoxă.Așa că o atacă din toate directiile.
  Apoi vor să introducă-profesorul Marga a spus-o deja acum cățiva ani- teoria conform căreia Iisus nu a fost văndut de ai săi,ci arestat judecat și ucis de către guvernatorul roman.Iar pe muntele Golgota mulțimea care asista,era smerită și tăcută;doar soldații romani îl biciuiau,scuipau și înjurau(în ebraică?).Fariseii nu ar fi avut nici o contributie la arestarea sa.Etc.Citiți ce a spus Marga,și vă îngroziți.Cică istoria din Biblie e greșită și dă naștere la ură și cupabilizarea întregului popor evreu!Așa e găndirea lor.Din cauza naziștilor a fost culpabilizat tot poporul german de holocaust.Și consideră că așa fac si creștinii,(deși ei sunt toleranți)culpabilizăndu-i pe evrei din cauza tradării fariseilor evrei!Înțelegeți PERICOLUL?Nu vom avea acces la Biblie ptr că aceasta îi defăimează.

  Apreciază

 7. Fi-ti atenti oleacă: ne ingrijoreaza toate astea da?
  Ei…ce-ar fii totusi sa ne si bucuram oleacă. Daca avem putina intelepciune si ascultam ce ne zic Sfintii, de fapt e de bine pt. noi. înseamna ca Hristos ne vrea atleți, sa intram in arena luptatoare fara de voia noastra. Asta-i prilejul cel mai bun. Si , Mihai, de ce sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem in tribunale pt. El? au nu asta isi doreste din tot sufletul tot crestinul care a citit vieti de Sfinti Mucenici? au nu e asta o onoare pt. noi? gandeste-te, apăram Ortodoxia, adica pe Iisus, îti dai seama?? aparam Cerurile Cerurilor, toti ingerii is cu tine.
  Cel mai mare lucru pe care poate sa-l faca un crestin e sa moara prigonit pt. dreptate. bineinteles ca fara voia sa si avand frica sa nu cedeze .
  Ba chiar da-a-r Dumnezeu sa ajungem in tribunale 🙂 , lasa ca avem pe lumea cealalta tot timpul sa ne odihnim daca ne iau „ăstia” din timpul de aici. Asa ca , nu ne temem de nimic si de nicio lege. au sufletul pot sa mi-l ieie cu legile lor? numa daca eu ma bag unde nu trebe si ma fac preten cu diavolul.
  dar asa suntem prieteni cu Sfintii care parca ne cheama ” haide-ti si voi in ceata noastra, acum e vremea, si noi am fost ca voi..”
  .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s