Cântărețul bisericesc Liviu Ionescu își încununează predica împotriva ecumenismului și a pseudosinodului din Creta, anunțându-și demisia înaintea preotului paroh și a credincioșilor constănțeni. (Video)

 

Axios, frate Liviu!

În Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, cântărețul bisericesc, absolvent de teologie, Liviu Ionescu de la Biserica Sf Cuv Gherman din Constanța (Poarta 6) a predicat, înaintea credincioșilor aflați la slujbă, cu multă tărie duhovnicească, curaj și dragoste pentru Adevăr, împotriva ecumenismului și a pseudosinodului din Creta. Mi-a mărturisit telefonic, cu multă emoție, că a simțit Harul lui Dumnezeu  întărindu-l în acele momente și că a primit o mare bucurie după predica rostită și după discuțiile cu credincioșii din parohie, stare pe care încă o păstrează atât el cât și soția lui, Daniela.

Totodată, în cadrul predicii, fratele Liviu și-a anunțat demisia din postul de cântăreț bisericesc, ca pe o încununare a mărturisirii făcute, conștient fiind că fiecare trebuie să jertfească ceva pentru Hristos.

Ne bucurăm cu inima Bisericii lui Hristos pentru mărturisirea făcută de Liviu pe plaiuri dobrogene și ne rugăm să fie întărit în continuare de Harul lui Dumnezeu, ocrotit de Maica Domnului și de Sf Cuv Gherman al Dobrogei.

Preot Claudiu Buză

Update

Demisie,

Subsemnatul Ionescu Liviu Nicușor, domiciliat în orașul Constanța, strada…., nr…, vă anunț că în data de 10 septembrie 2017, am demisionat public din frumoasa activitate de cântăreț bisericesc, pe care am avut-o în cadrul Parohiei Sfântului Cuvios Gherman – Faleză Sud – Constanța.

Această demisie vine ca urmare a semnăturilor ierarhilor BOR la Sinodul din Creta, semnături care au adus atingere gravă învățăturii de credință Ortodoxă. Sunt teolog ortodox și nu accept cu nici un chip trădarea ierarhilor BOR la Sinodul din Creta.

Rămân ortodox până la moarte.

IMG-20170913-WA0003

img-20170913-wa00031-e1505333816387.jpg

 

Autor: Preot Claudiu

pr_claudiubuza@yahoo.com

10 gânduri despre „Cântărețul bisericesc Liviu Ionescu își încununează predica împotriva ecumenismului și a pseudosinodului din Creta, anunțându-și demisia înaintea preotului paroh și a credincioșilor constănțeni. (Video)”

  1. Un alt Părinte care i de face viața un calvar este Pr Fotios care slujea la o parohie din satul Stavrodromi/Seres, aflăm că a fost radiat și de la statul de plata, și mai aflăm că ar fi fost evacuat sau urmează să fie evacuat impreuna cu familia, de remarcat că are și 2 copii minori, acum niște locuitori din alt sat Kato Poroia iau amenajat un loc unde să steie cu familia, iar administratorul prezentului blog a lăsat și un nr de tel întrun comentariu pt cei interesați sal ajute http://opaidagogos.blogspot.ro/2017/09/1292017-2.html?m=1

    Apreciază

  2. Axios!
    Este o mare bucurie pentru noi toti, primirea acestei vesti,Sfintia Voastra!
    Darul Mangaietorului sa intareasca,sa dea” intelepciune si putere”, sa aduca prin dulcea Sa adiere,pace,bucurii duhovnicesti si binecuvantarile pe care le binevoieste,atat Binevestitorului cat si Marturisitorului cantaret Liviu si intregii sale familii.Amin
    „Prin orice virtute, omul trebuie să înlocuiască sinele său cu Dumnezeu, cu Domnul nostru Iisus Hristos. Pentru că “Dumnezeu este virtutea“, după cum zice Sfântul Maxim. Şi această putere dumnezeiască este mai puternică decât această lume de aici. Această putere ne-a fost dăruită ca să învingem orice rău, orice păcat, orice putere diavolească. Zoreşte-ţi sinele la tot lucrul bun, iar Domnul cel Bun Îţi va da puterea Învierii. Aşa încât să mergi de la necazul mai mare la cel mai mic şi de la cea mai mică bucurie la cea mai mare bucurie. Să păşim toţi spre Împărăţia cerurilor până când vom putea să spunem şi noi prin harul lui Dumnezeu: Doamne Iisuse Hristoase, de acum nu mai trăiesc eu. Tu trăieşti în mine, prin Sfintele Taine şi prin sfintele virtuţi. Ţie se cuvine slava şi mulţumirea, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”(http://acvila30.ro/predica-la-duminica-sfintei-cruci-a-cuviosului-justin-popovici-luarea-crucii-ca-devenire-intru-hristos/)

    Apreciază

    1. E o stangacie si o emotie necontrolata. Vesmantul, analogul si obisnuinta de a face inchinaciune au condus la modul gresit, repetat, de a face semnul Sfintei Cruci. Am vorbit cu el si a ramas surprins de greseala facuta. Sub nici o forma nu este rau intentionat sau obisnuit sa strambe insemnarea cu semnul Sfintei Cruci. Isi cere public iertare pentru acest lucru si promite ca va dovedi pe viitor, la slujbele la care va participa acolo unde s-a intrerupt pomenirea, ca a fost o greseala nedorita! Ca duhovnic al lui, dau marturie ca a fost o greseala neintentionata! Fiti ingaduitori cu el si socotiti-l un marturisitor! Iertati!

      Apreciază

Lasă un comentariu

DISCERNE

Viitorul, o paletă de opţiuni. Alege drumul!

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

ASTRADROM

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Vremuritulburi

ortodoxie, vremurile de pe urma, istorie, sanatate, politica, economie, analize si alte informatii utile

Lumea Ortodoxă

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Blog de Dogmatică Empirică

...adică despre dogmă și experierea ei în Duhul Sfant. Doar în Ortodoxie dogmele Bisericii chiar pot fi verificate prin viața mistagogică!

Sfântul Ioan de Kronstadt

În fiecare zi - gândurile unui om extraordinar

Monahul Teodot - blog oficial

Ortodoxia-singura credinta mantuitoare

SINODUL TÂLHĂRESC

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Bucovina Profundă

“ De mare jele şi de mare minune iaste, o iubite cetitoriu, cându toate faptele ceriului şi a pământului îmblă şi mărgu toate careş la sorocul şi la marginea sa... şi nici puţin nu smintescu, nici greşescu sămnul său. Numai sânguru amărătulu omu... ” Varlaam - Cazania

Cuvântul Ortodox

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Redescoperirea Sfintei Euharistii

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

SACCSIV - blog ortodox

Ortodoxie, analize, documentare, istorie, politica